Friday 14 December 2018

uag

Cand traiti un stil de viata activ care va cere sa ramaneti concentrata si in miscare la orice ora, nu aveti timp sa va faceti griji cu privire la cat de sigur telefonul mobil este de a deveni deteriorat. De aceea, noi, cei de la UAG, am creat un caz <UAG Carcasa, care este atat durabil cat si la moda, astfel incat sa puteti ajunge la viata exact asa cum doriti fara ingrijorare.

Ca si in cazul tuturor produselor noastre de la UAG, cazul nostru UAG Carcasa< este proiectat cu o carcasa de arma in patente, din plastic de inalta calitate din policarbonat. De asemenea, miezul moale este compus dintr-un cauciuc TPU cu un model de pieptene de miere, care este rezistent la impact. Aceasta combinatie de carcasa exterioara tare si miez interior moale este modalitatea ideala de a va proteja telefonul in timpul oricaror picaturi pe care le puteti avea. in plus, carcasa noastra <UAG Carcasa este proiectata precis astfel incat sa se potriveasca perfect si confortabil in jurul telefonului dvs., astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji in legatura cu alunecarea acesteia.

Nu are nici un rost sa va protejati telefonul impotriva deteriorarii daca interfereaza cu capacitatea dvs. de a utiliza telefonul real. UAG Samsung Carcasa ofera butoane supradimensionate pentru a va permite sa accesati usor diferitele butoane, porturi si ecranul tactil al telefonului. in plus, carcasa noastra are un cadru unic, care va ajuta la reducerea spalarii fotografiilor din cauza interferentelor intermitente. Galaxy SIII se mandreste cu o camera de 8 mega pixeli si suntem aici la UAG sa va asigurati ca puteti sa-l utilizati la maximum.

UAG nu se specializeaza in designer iPhone cazuri; noi construim casete care sunt proiectate pentru a va oferi telefonului cea mai buna protectie posibila in timp ce cautati foarte bine acest lucru. Cazurile noastre iPhone 5 nu sunt plictisitoare sau arata simplu prin orice mijloace. Designurile noastre functionale au o estetica robusta contemporana si, cu multiplele culori pe care le oferim, veti gasi cu siguranta cazul care va vorbeste.

Spre deosebire de numeroasele cazuri iPhone de pe piata, cazurile noastre sunt concepute pentru a va proteja iPhone-ul nu doar de uzura normala, ci si de impacturi dure. Carcasa noastra <Original iPhone UAG Carcasa prezinta un design inovator, in care un carcasa exterioara robusta va protejeaza telefonul impotriva impactului, in timp ce un miez interior moale de cauciuc va ajuta sa va mentineti telefonul si sa absorbiti socurile. Cazurile noastre au, de asemenea, cateva functii utile, cum ar fi un raster proiectat, care trece peste blitul dvs. si deflecta orice interferenta nedorita a blitului, butoane mari de control al volumului tactil si protectia ecranului de calitate pentru a oferi telefonului o protectie completa.

Cand vine vorba de a cumpara o acoperire de telefon, vrei un design de calitate care sa va protejeze investitia. Desi designerul Original iPhone UAG Carcasa arata foarte bine, nu ofera protectia de care aveti nevoie si nu le putem recomanda. Pentru casetele de telefon care arata bine pe telefonul dvs. si o protejeaza eficient, aruncati o privire la selectia noastra de coperti de astazi.

No comments:

Post a Comment